28 september

Loes Luca – Uit het hoofd

Apeldoorn | 20:00 uur

Uit Het Hoofd is een vertelling over een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven. Ze wonen in het naoorlogse Rotterdam bij opoe, die van makreel houdt en haar handen afveegt aan de gordijnen. Het meisje zingt een zelf gemaakt liedje. De tekst is: ‘Het is helemaal niet erg, het is allemaal helemaal niet erg’. Het wordt haar mantra.

In Uit Het Hoofd kijkt een actrice op het einde van haar carrière terug op haar leven. Omdat ze niet helemaal meer is, wat ze is geweest, stuurt de producent een jonge actrice mee op tournee om haar, mevrouw Loes, door de voorstelling heen te slepen. Uit Het Hoofd is een verhaal dat op die plek in het hoofd van de actrice zit, waar de leugen, de verbeelding, de herinnering en de werkelijkheid met elkaar onderhandelen om het leven dragelijk te maken.

Over het bezoek bij Orpheus
Tijdens een theaterbezoek met prikkelarme faciliteiten bezoek je het reguliere theateraanbod. De voorstelling is dus niet aangepast. Bij de geselecteerde voorstellingen letten we er wel op dat er tijdens de voorstelling geen gebruik gemaakt wordt van harde geluiden, knipperende lichten of erg drukke filmpjes. Ook kun je de zaal altijd verlaten als je daar behoefte aan hebt.

Let op: het boeken van tickets voor voorstellingen met prikkelarme faciliteiten is niet mogelijk via de website. Bel voor het bestellen van kaarten met de Theaterkassa: 055 527 03 00.

Event informatie

Datum: 28 september 2022

Aanvang: 20:00 uur

Eindtijd: uur (geschat)

Kosten: €21,00-€25,00

Type activiteit: Alleen prikkelarme faciliteiten
Genre: Toneel
Faciliteiten: Rustige ontvangst, Rustruimte

Locatie informatie

Theater & Concert Orpheus
Rabobankzaal
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Telefoon: 055 527 03 00

E-mail: info@orpheus.nl

Bereikbaar: Op werkdagen telefonisch bereikbaar vanaf 10:00 uur.

Bereid je voor op het bezoek

Er is voor deze locatie nog geen voorbereidingsdocument beschikbaar. De locatie is druk bezig om deze spoedig online zichtbaar te hebben.

Meer evenementen van deze locatie

Binnenkort vind je hier op de website nieuwe activiteiten van deze locatie.