Het Nationale Theater

Den Haag

We nodigen je graag uit om voorstellingen te komen kijken. Om bij ons inspiratie op te doen, vrienden te ontmoeten en verhalen te horen die je raken. Om voor een voorstelling samen te eten. Om met ons en met elkaar in gesprek te gaan, na te praten en ideeën uit te wisselen.

Wij zorgen bij alle voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg voor een prikkelarm ontvangst. We passen de voorstelling zelf niet aan, maar houden rondom de voorstelling rekening met alle vereisten.

Er is een rustruimte beschikbaar in de buurt van jouw plek in de zaal. Je zit in een loge op het eerste balkon. Alle loges hebben een eigen deur dus je kan als je wil gemakkelijk de zaal verlaten – bijvoorbeeld om naar de rustruimte te gaan.

In de rustruimte kan je gebruik maken van de beschikbare koptelefoons, oordoppen en oogmaskers. Binnenkort plaatsen we op de website ook een visuele plattegrond, waarop we de drukte van de ruimtes in kleuren zullen aangeven (groen voor rustig, oranje voor drukker en rood voor erg druk).

Reserveer de prikkelarme plekken in de zaal door een mailtje te sturen aan de kassa of door te bellen: (088) 356 53 56. Je krijgt mooie plekken op het eerste balkon, direct naast de rustruimte.

Bij de Koninklijke Schouwburg kun je ook gebruik maken van een voorbij-de-rij verklaring.

Locatie informatie

Koninklijke Schouwburg
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Telefoon: (088) 356 53 56

E-mail: service@hnt.nl

Bereikbaar: ma t/m za 14:00 - 18:00 uur

Bereid je voor op het bezoek

Evenementen van deze locatie

Binnenkort vind je hier op de website nieuwe activiteiten van deze locatie.