Theater Bellevue

Amsterdam

Theater Bellevue ligt in het centrum van Amsterdam, in de luwte, om de hoek van het Leidseplein. In drie zalen, vanaf het middaguur tot diep in de nacht, is het hier een komen en gaan van publiek, artiesten, schrijvers, makers en nieuwsgierige passanten, op zoek naar verbinding. Met (muziek)theater, hedendaagse dans en circus, comedy, cabaret en spoken word nodigt deze plek je uit om te genieten, je te laten raken, gezelschap te vinden of het gesprek aan te gaan, zowel in de theaterzaal als in het roemruchte theatercafé De Smoeshaan.

Bij een aantal voorstellingen per seizoen organiseert Theater Bellevue een Prikkelarme ontvangst voor theaterliefhebbers met een hoge prikkelgevoeligheid. We openen voor deze ontvangst een speciaal ingerichte rustruimte en zorgen ervoor dat het theaterbezoek met zo min mogelijk (onverwachte) prikkels gepaard gaat. Voor theaterliefhebbers met diverse koopkracht bieden we mogelijkheid om een hogere of lagere toegangsprijs te betalen. Te betalen naar draagkracht: Pay What you Can.

Locatie informatie

Theater Bellevue
Leidsekade 90
1017 PN Amsterdam

Telefoon: 020-5305300

Bereikbaar: ma t/m vr van 10:00 - 18:00 uur

Bereid je voor op het bezoek

Er is voor deze locatie nog geen voorbereidingsdocument beschikbaar. De locatie is druk bezig om deze spoedig online zichtbaar te hebben.

Evenementen van deze locatie

Binnenkort vind je hier op de website nieuwe activiteiten van deze locatie.