Theaterfestival Boulevard

's-Hertogenbosch

Theaterfestival Boulevard brengt vanaf 1985 theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. In de binnenstad, het festivalhart op de Parade, de podia en op bijzondere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch. Ons publiek is groot en nieuwsgierig. Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en het gezin dat een dagje uit gaat.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van ons festival. Iets wat voor de een vanzelfsprekend is, kan voor de ander een obstakel zijn. Vanuit dat besef werkt Theaterfestival Boulevard aan de toegankelijkheid van het festival. Het festival biedt voorzieningen voor mensen met een visuele, auditieve, cognitieve of verstandelijke en mobiele beperking. Boulevard houdt ook rekening met mensen voor wie taal, laaggeletterdheid, (culturele) achtergrond, identiteit of geld een festivalbezoek in de weg kan staan.

We bieden faciliteiten voor mensen met hoge prikkelgevoeligheid. Op bijna al onze locaties is er een rustruimte te vinden. In 2024 bieden we één prikkelvriendelijk bezoek aan in samenwerking met De Verkadefabriek en Stichting Onbeperkt Genieten.

Locatie informatie

Theaterfestival Boulevard
Sint Josephstraat 18
5211 NJ 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 612 4505

Bereid je voor op het bezoek

Evenementen van deze locatie

9 aug: Beyond the Edge – Piet Van Dycke / fABULEUS